وي با بيان اين مطلب که بسياري از آسيب هاي اجتماعي در جامعه،ارمغان پديده طلاق است،اظهارکرد: اکنون در سطح استان تهران بيشترين نرخ طلاق به ترتيب مربوط به شهرستان هاي رباط کريم، شهريار و شميرانات بوده و کمترين نرخ طلاق نيز مربوط به شهرستان هاي فيروزکوه و دماوند است.
وي با اشاره به اينکه عامل مهاجرت در استان تهران برافزايش آمار طلاق بسيار تاثير گذار بوده است، گفت: خانواده هاي فقير بيش از بقيه اقدام به مهاجرت مي کنند و اين مساله در سطح شهرستان هاي استان تهران،به وضوح مشاهده مي شود.
وي گفت:مهاجرت افراد شهرستاني به پايتخت،باعث از هم گسسته شده پيوندهاي قمي خانواده ها مي شود و فرد بدور از کانون خانواده قرار گرفته و از حمايت لازم برخوردار نيست.
به گفته ي وي موثرترين راه کار پيشگيري از بروز و افزايش طلاق،ارايه آموزش هاي کاربردي به زوجين قبل از ازدواج است.
داغستاني افزود:اين آموزش ها براي آگاهي افرادي که شرايط لازم را براي تشکيل يک زندگي مستقل را ندارند، بسيار مفيد و موثر است.
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي استان تهران گفت: عدم دست يابي به بلوغ کامل،شايع ترين علت طلاق در ميان جوانان است.
“اسماعيل داغستاني” در گفت و گوي با خبرنگار ايرنا اظهار داشت:در شرايط کنوني، جوانان فاقد بلوغ لازم براي تشکيل يک زندگي مشترک و رفتن به زير يک سقف، هستند.
وي گفت:اين مساله باعث مي شود تا جوانان نتوانند در مواجه با مشکلاتي مانند بيکاري، مسايل و بحران هاي اقتصادي، عکس العمل هاي منطقي و قابل قبولي را از خود نشان دهند.
داغستاني افزود:جوانان در برخورد هاي ناگهاني با اين مسايل، قادر به درک يکديگر نيستند و نمي توانند صحبت هاي طرف مقابل را به خوبي دريابند.
اولین باشید که نظر می دهید