وي اظهار داشت: استاندارد بين المللي اين است که از بين هر 205 نوزاد متولد شده در دنيا 100 نوزاد دختر و 105 نوزاد پسر باشد و اين ترکيب در ايران نيز مستثئي نيست چرا که مرگ و مير پسرها در بدو تولد بيشتر است و اين تعداد دختر و پسر معمولا در سنين جواني به تعادل مي رسند و در ايران هم معمولا در سالهاي مختلف تفاوت جمعيت زنان و مردان اختلافي در حدود يک ميليون نفر داشته که طبيعي است.
او با بيان اين که هم اکنون تعداد دختران مجرد 15 تا 19 ساله از ميزان پسرهاي مجرد 15 تا 19 ساله کمتر است، ادامه داد: در تمامي رده هاي سني تعداد دختران مجرد همان رنج سني از ميزان پسران مجرد کمتر است.
وي تاکيد کرد: ولي به دليل اين که بين سن ازدواج دختران و پسرها به طور متوسط پنج سال فاصله وجود دارد در مقايسه تعداد دخترهاي مجرد 15 تا 35 ساله با پسرهاي مجرد 20 تا 40 ساله، تعداد دختران حدود يک ميليون نفر بيشتر است.
او در مورد علت اين مسئله توضيح داد: به دليل افزايش تعداد مواليد در دهه اول انقلاب کشور ما داراي يک هرم سني با قاعده وسيع بوده و تعداد جمعيت 15 تا 19 ساله کشور از جمعيت 20 تا 24 ساله بيشتر بود و زماني که تعداد دختران را يک رنج سني پايين تر مي گيريم اين قاعده سني متورم تر است و تعداد دخترهايي بيشتري در اين رده قرار دارد.
وي با بيان اين که با کاهش تعداد مواليد قاعده هرم سني در ايران در حال کوچک شدن است ادامه داد: با جمع شدن اين قاعده هرم سني، تعداد جمعيت 15 تا 19 ساله از 20 تا 24 ساله کمتر شده و تعداد دخترهاي مجرد 15 تا 35 ساله از پسرهاي 20 تا 40 ساله کمتر مي شود و در يک دهه آينده پسرهاي در معرض ازدواج از دخترهاي در معرض ازدواج بيشتر مي شوند.
همچنین تصريح کرد: اين مسئله منجر به مجرد ماندن يک ميليون دختر تا ده سال آينده مي شود.
وي با بيان اين که اين مشکل از سوي کارشناسان از دهه 70 گوشزد شده است گفت: در حال حاضر تعداد پسران مجرد از دختران مجرد در هر رده سني بيشتر است ولي تعداد دختران از پسران در يک رده سني پايين تر کمتر است و راه حل جلوگيري از تجرد قطعي اين تعداد دختر همسن گزيني پسران در ازدواج است.
تا ده سال آينده يک ميليون دختر به جمعيت تجرد قطعي کشور افزوده مي شود.
کاظمي پور در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب افزود: مشکل فعلي جامعه ما اين است که مردان ما با دختراني در سنين پايين تر ازدواج مي کنند و تنها راه حل مشکل تجرد قطعي دختران اين است که همسن گزيني همسري در کشور رخ دهد چرا که اگر تعداد پسران در سن ازدواج را با دختران در آستانه ازدواج با فاصله سني دو يا سه سال نيز در نظر بگيريم تعداد دخترهايي که مجرد باقي مي مانند کمتر مي شود.
اولین باشید که نظر می دهید