وی در مورد موضوع اعسار در زندانیان مهریه و دیه گفت: رای وحدت رویه دیوان عدالت را در این مدت ابلاغ کردیم و خود زندانیان باید در جلسه اول دادگاه اگر مشکل مالی دارند درخواست اعسار کنند و قاضی موظف است پیگیری کند.
رئیس ستاد دیه کشور در پاسخ به اینکه آیا آموزش و پرورش موضوع دیه و بیمه را در کتابهای درسی گنجاند، گفت: این سئوال را باید از وزیر آموزش و پرورش پرسید. بچههای ما باید از همان دوران مدرسه ارتباط بیمه و رانندگی را یاد بگیرند.
جولایی در پاسخ به مهر در مورد بودجه اختصاص داده شده از سوی رئیس جمهور برای آزادی زندانیان دیه در سال جاری گفت: دولت 120 میلیارد تومان برای آزادی زندانیان دیه اختصاص داده است و این اعتبار تامین شد و داریم به سرعت پروندهها را بررسی میکنیم.
وی اظهار داشت: هم اکنون 12 هزار و 500 نفر زندانی دیه در زندانهای کشور داریم. همچنین براساس آمارها در سالهای 89 و 90، 20 هزار داماد با شکایت زنان برای پرداخت مهریه راهی زندان شدهاند و این یک هشدار است مبنی بر اینکه میگویند مهریه را چه کسی داده و چه کسی گرفته اشتباه است و باید خانوادهها هوشیار باشند.
جولایی همچنین اظهار داشت: متاسفانه همچنان آمار زندانیان دیه، چک و مهریه و نفقه رو به افزایش است.
رئیس ستاد دیه کشور از افزایش زندانیان مهریه، چک و دیه خبر داد و افزود: در سال 89 و 90 بیش از 20 هزار مرد با شکایت همسرانشان به دلیل عدم پرداخت مهریه راهی زندان شدند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، اسدالله جولایی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه بسیاری از رانندگان الحاقیه بیمه شخص ثالث را پرداخت نکردهاند و همین موجب افزایش زندانیان دیه میشود، گفت: مقصر اصلی خود رانندهها هستند، آنها فکر میکنند که مبلغ دیه شخص ثالث بسیار بالاست در حالی که در برخی از کشورهای اروپایی بیمه شخص ثالث هم قیمت خود ماشین است.
اولین باشید که نظر می دهید