درخواست “ان کراير” پس از آن مطرح می شود که تحقيقی توسط برنامه تلويزيونی “نيوزنايت” بی بی سی نشان داد که احتمال بروز اختلال ژنتيکی دوگانه در فرزندان خانواده های پاکستانی الاصل در بريتانيا 13 درصد بالاتر از نرخ متوسط ابتلا به آن در ميان عموم مردم است.
تخمين زده می شود که دست کم 55 درصد پاکستانی های ساکن بريتانيا با فرزندان برادر يا خواهر والدين خود ازدواج می کنند.
در برخی از جوامع بريتانيايی ازدواج های فاميلی کاملا عادی است. اين گونه ازدواج ها به عنوان وصلتی قوی و پايدار که بر پيوندهای از قبل محکم شبکه فاميلی بنا شده گرامی داشته می شود.
اما جوامعی که در آنها ازدواج با فرزندان برادر يا خواهر والدين، متداول است همچنين با نرخ بالاتر اختلالات ژنتيکی روبرو هستند.
برای مثال 4/3 درصد کليه زاد و ولدها در بريتانيا متعلق به جامعه پاکستانی اين کشور است اما يک سوم کل موارد اختلالات ژنتيکی دوگانه – يا recessive genetic disorder که در مواردی روی می دهد که دو نسخه از يک ژن معيوب در بدن فرد وجود داشته باشد – در اين گروه مشاهده می شود.
اين نرخ بالا خانم “ان کراير” از حزب کارگر را به صرافت افکنده است تا خواستار ممنوعيت اين رسم شود.
وی به برنامه “نيوزنايت” بی بی سی گفت عادت بسيار غلطی مرسوم است که بايد کنار گذاشته شود و جامعه پاکستانی بريتانيا بايد راه و رسم متفاوتی برگزيند.
او گفت آنها بايد برای يافتن زن يا شوهر برای فرزندان جوان خود به نقطه ای خارج از شبکه فاميلی بنگرند.
يکی از نمايندگان پارلمان بريتانيا از حزب حاکم کارگر خواستار پايان يافتن رسم وصلت ميان خويشاوندان نزديک از جمله عموزادگان شده است.
اولین باشید که نظر می دهید