وي در مورد وضعيت تحصيلي متقاضيان حمايت تشريح كرد: 5/25 درصد كودكان در مقطع دبيرستان، 21 درصد در مقطع راهنمايي و 22 درصد از كودكان نيز در مقطع ابتدايي تحصيل ميكردند.
آثاري از كتك خوردن در بدن 34 درصد كودكان ديده شده است
عمده آسيبهاي وارده به كودكان، ناشي از نگرش فرهنگي در رفتارهاي والدين نسبت به تربيت كودكانشان است
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي در ادامه با استناد به آمار جمعآوري و تحليل شده اورژانس اجتماعي كشور، اذعان كرد: در بدن 54 درصد كودكان، آثار هيچگونه ضرب و شتم جسمي ديده نشده و در عين حال آثاري از كتك خوردن بر روي بدن 34 درصد از اين كودكان مشاهده شده است.
وي با بيان اين كه دو درصد از كودكان تماسگيرنده داراي زخمهايي روي بدن بودهاند، گفت: همچنين دو درصد كودكان روي بدنشان آثار ضربهاي شديد و دو درصد نيز اثرات داغ كردن و سوزاندن ديده شد، بنابراين ميتوان گفت عمده آسيبهاي وارده به اين قشر كه كتك خوردن است، ناشي از نبود آگاهي و نگرش فرهنگي در رفتارهاي والدين نسبت به تربيت كودكانشان است.
90 درصد كودكان هيچ آزار جنسي را گزارش يا فاش نكردند
دكتر رضاييفر درصد آزارهاي جنسي و تجاوز به كودكان را دو درصد اعلام و تصريح كرد:90 درصد كودكان هيچ آزار جنسي را گزارش يا فاش نكردند و تنها حدود دو درصد كودكان بنا به گفته خودشان مورد تجاوز جنسي قرار گرفتهاند.
وي در رابطه با مشكلات و آسيبهاي رواني مددجويان، عنوان كرد: 53 درصد از كودكان مددجو هيچگونه آسيب رواني وارده، را طرح نكرده و 7/10 درصد بيتوجهي به نيازهاي عاطفي و مابقي توهين، ترساندن، تحقيق و حبس در منزل را از جمله اين مشكلات خود خواندند.
بيشترين غفلت شناسايي شده تامين نشدن تغذيه، پوشاك و غيبت سرپرست خانوار كودكان بوده است
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي در ادامه گفتوگو با ايسنا، اعلام كرد: 66 درصد كودكان مشكل مصامحه و غفلت والدين يا سرپرست از آنها براي تامين نيازهايشان را بيان نكردند. در عين حال بيشترين غفلت شناسايي شده، تامين نشدن تغذيه كود كان، پوشاك و غيبت سرپرست خانوار بوده است.
حدود 5/43 درصد از تماسها با مشاوره تلفني حل شده است
64 درصد تماسها توسط خود فرد صورت گرفته است
وي با بيان اين كه حدود 5/43 درصد از تماسها با مشاوره تلفني حل و با پيگيريها صحت شش درصد گفتهها ثابت نشده است، اذعان كرد: هشت درصد تماسها با اعزام تيم مددكاري به محل رفع، 13 صدم درصد نيازمند اعزام به بيمارستان و 25/1 درصد نيز نيازمند مداخلات قوه قضاييه بوده است.
دكتر رضاييفر بيشترين ساعات تماس گيرندگان (68 درصد) را بين ساعات هشت تا 14 خواند و گفت: 24 درصد تماسگيرندگان نيز از ساعت 14تا 20 و مابقي از ساعت20 تا 8 صبح تماس گرفتهاند. همچنين 64 درصد تماسها توسط خود فرد صورت گرفته است.
وي ادامه داد: 67 درصد تماس گيرندگان زن و سن تماس گيرندگان بزرگسالان بين 22 تا 32 ساله و در كودكان بين شش تا 9 سال بوده است.
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي نشان كرد: عمده كودك آزاريها تعمدي و آگاهانه نبوده و اغلب از روي نبود آگاهي و يا فقدان فرهنگ تربيت كودكان و همچنين وجود بيماريهاي رواني همچون اعتياد والدين يا سرپرستان روي داده است.
وي با بيان اين كه مداخلات خط اورژانس 123 بر بحثهاي پيشگيرانه همچون آموزش والدين، مهارتهاي زندگي و طريقه كنترل خشم صورت گيرد، اظهار كرد: با رفع بيماريها و عوامل زمينهايي ميتوان درصد بالايي از كودك آزاريهاي در كشور را كاهش دهد.
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي با اعلام آمارهاي تحليل شده خط تلفن اورژانس اجتماعي ـ 123 ـ در سال 85، گفت: بيشترين آمارهاي ثبت شده مربوط به موارد كودك آزاري است و ساير خشونتهاي خانوادگي همچون همسرآزاري با 19 درصد، فرار از منزل با 5/1 درصد و اقدام به خودكشي با 5/0 درصد در ردههاي بعدي قرار دارد.
دكتر رضاييفر در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعي» ايسنا، افزود: 34 درصد كودكان به همراه هر دو والد، حدود هفت درصد با پدر، سه درصد با مادر و ناپدري و پنج درصد با پدر و نامادري زندگي ميكردند كه 23 درصد خشونتها توسط پدر خانواده، 5/9 درصد از سوي مادر، شش درصد از طرف هر دو والد، چهار درصد به وسيله نامادري و دو درصد توسط ناپدري اعمال شده است.
اولین باشید که نظر می دهید