اين عضو هيئت علمي دانشگاه علومپزشكي شيراز با اشاره به راهاندازي يك كارگاه تخصصي تحت عنوان كشت و رنگآميزي اسپرم و تخمك از سوي گروه علوم تشريحي اين دانشگاه، گفت: اين كارگاه با هدف بالابردين سطح اطلاعات و كارآئي افرادي كه در مراكز علمي آي.وي.اف انساني و حيواني فعاليت ميكنند، راهاندازي شده است. مدير گروه علوم تشريحي دانشكده پزشكي شيراز نيز با اشاره به اينكه اين كارگاه از روز چهارم ارديبهشت آغاز شده و تا هفتم همين ماه ادامه خواهد داشت، گفت: اهميت آموزش در توسعه پژوهش و تاثير آن در توسعه فعاليتهاي تحقيقاتي منجر به برنامهريزي و برپائي اين كارگاهها شده است. طاهره رضائي افزود: يكي از مزاياي برگزاري كارگاههاي تخصصي انتقال تجارب شركت كنندگان و رسيدن به راهكارهاي تحقيقاتي براي دستيابي به روشهاي كاربردي در درمان ناباروري است. در اين دوره كارگاهي متخصصاني از شيراز، تهران، اراك، اصفهان، جهرم، شهركرد و جهرم شركت دارند.
در اين سه شهر مراكزي جهت كمك به زوجهاي نابارور راهاندازي شد و مطالعات زيادي بر روي سلولهاي جنسي زن و مرد با هدف يافتن راهكاري براي درمان ناباروي انجام شد .
به گزارش ایونا ، يك استاد دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: حدود 30 درصد زوجهاي انساني به صورت ميانگين دچار ناباروري هستند. الهام عليآبادي امروز در جمع خبرنگاران افزود: سابقه درمان زوجهاي نابارور در ايران به 20 سال ميرسد كه ابتدا در يزد سپس اصفهان و بعد از آن در شيراز اقدامات تشخيصي و درماني آغاز شد.
عليآبادي گفت: در اين سه شهر مراكزي جهت كمك به زوجهاي نابارور راهاندازي شد و مطالعات زيادي بر روي سلولهاي جنسي زن و مرد با هدف يافتن راهكاري براي درمان ناباروي انجام شد.
اولین باشید که نظر می دهید